Flyttar


Gammal!
Har hunnit göra mycket idag, varit på general repetitionerna till dansen, hämtat mina saker från konsthallen, varit till h&m och ja det var ändå inte så mycket! Dans uppvisningen är först klockan sju så nu idag ska jag laga min modda portfölj och så kanske jag hinner redigera lite och så vill jag ut och fota, men vi får se vad jag hinner med!

Ja och nu till en annan sak, jag ska flytta bloggen hit---> fannyh.webblogg.se! Och nu undrar ni säkert varför, jo jag ville inte ha min blogg att heta fannnyfoto och så går det inte att ändra! Ja vet att det står fel på headern men jag får ändra det sen.

inlägg nr 302

Hejsan sveisan! Har haft en enormt kul dag, eller smått tråkig med typ 5 timmar föreläsning men det var intressant och jag lärde mig massor! Alla var jätte trevliga och det var riktigt kul bland dom snälla människorna. Fotade ju också men dom bilderna sitter och väntar i kameran på att bli redigerade av mina nya kunskaper. Har kollat på Eurovisionerna och ska väl nu kolla lite på röstningen, hoppas ni har haft en bra lördag!

Brottom


Ebba är på väg hit nu och ska plocka upp mig, sen bär det av till Björköby! Fick lite brottom här på morgonen, så nu får man väl hoppas att man inte glömt något. Bloggen kommer vara död under dagen men vi hörs ikväll med bilder

Perjantai


Rikti kul va de me flickona! Lekte i deras djurpark, simma, va ute och gick, babblade och hade det sådär tjejigt kul! Kom just tillbaka till datorn, fastnade framför tv-rutan med ishockey på, finland till final mot sverige, wohoo! fast ingen kan ju ha missat det när hela första facebook sidan är full men ishockey statusar! Nu faller mitt huvud i bitar, är riktigt trött och imorgon måste jag upp ganska tidigt, eller klockan 10 typ. Ska ju på fotokurs ti björköby under dan, men jag skriver säkert mer på morgonen, kram!

FEEEST


Disco kula/bokehbild!
Hejsaan! Har varit smått chill dag men piss väder! Ikväll eller nu egentligen ska jag börja fara iväg till Emilia (Mia, ja tänkt skriva dra iväg, men skippa de e du stolt över meeej)? Ja dit kommer också Mia och Clara det ska bli skit kul! Party party, fredas fiilis! Okej nu ska jag dra, vi hörs! ;)

en sko!


Jaa-a allt kan man hitta i skogen!
Riktigt jobbig men kul dans, mina ben dog smått när vi satt på huk så mycket! Cyklade förbi våran lilla miniskog som finns här nära den var riktigt grön och fin, måste och fota dit nån da! På lördag ska jag på landskapsfoto kurs i björköby me Ebba. Dit kommer också två kända svenska naturfotografer! Ska bli skitkul! Nu väntar nå jätte kul  (HOOST) modda portföljs fixning och bara nå annat skit, hehe.

youth knows no pain


Lykke Li - Youth knows no pain
Bara för att jag int orkar leta fram nån bra bild och låten är skit härli! Ska väl snart börja dra iväg till dansen där det är sista gången innan uppvisningen på söndag! kraaam

120511


Smått tråkig dag! Jag vet inte riktit vad dom menade med regn ida, solen skiner och det är helt jätte varmt. Så då kan ni ju gissa vad jag ska göra nu!

Dreaming is believing


Såhär avslutar jag denhär dagen! Läser säkert några kapitel twilight och gör något annat mysit. Har faktist inte gjort typ nånting sedan jag bloggade sist, smått härlit men tråkit, måst få nån hit nån da! Imorgon är det ju torsdag vilket innebär lång tråkig skoldag men härlit för vi har textilslöjd, tråkit för dom har lova regn tills imorgon. Jag vill ju ha fint väder nu ända tills snön kommer igen, fast usch sånt äckligt vill man ju inte tänka på!

Macro


Alltså jag äääälskar mitt macro objektiv!! men slipper typ hur nära som helst med det, här var jag ungefär 10 cm från motivet plus då så är det 60mm:s objektiv! visst det kostade 620 € men det är lätt värt varenda lilla cent!
Emilia dissade mig totalt så jag har bara luggit på trambolinen i flera timmar! Förde också maaassa flaskor till prisma och fick 30€, lätt förtjänta pengar. jag försöker spara lite pengar nu till grekland, inte vet jag om det finns så mycket att köpa på en liten ö som skiathos, men klart man ska ha med lite pengar i alla fall! hugs&kisses

UUUUUUT!!


Nu ska jag ut och sola, vädret tillåter ingen innomhus vistelse idag! Alla raster har spenderats ute i värmen och gaah va härlit! Efter skolan tog jag också en glass på stan med Mia, Behövde fixa en tröja ti dansen. alla är säkert ute nu och njuter, så det ska jag också göra!

Stars


Allstå de har vari helt uuuur härlit väder! Så jag har spenderat mesta av tiden ute, sen gjorde jag ett stort misstag jag började läsa twilight igen. Det här blir nu tredje gången på engelska men jag kunde inte motstå, min hand bara drogs till boken, det var smått dramatiskt! Nu har jag bara sån lust att gå och fota lite det gröna som har kommit upp på träden så det ska jag göra!

22°


Jepjepp, termometaren står på 22° så inne stannar jag inte länge! Är riktigt trött efter dagens jumppa timme vi spelade blixtboll en förenklad version av amerikansk fotboll! Det var kul, men helt ur jobbigt ja fattar inte hur dom som spelar amerikansk fotboll orkar! Dom har ju ennu 5 ton skydds saker!! Nu ska jag ta nåt mellanmål, slänga på shortsen och dra ut!

Solglasögon


Lite shöna bilder från igår! ;D
Go' morgon folket! Idag är det riktigt fint ute så njut av det! ska ta nå frukost nu och sätta mig ute på trassen och njuta. Riktigt härlig kort dag med kemi, matte och jumppa, sen tänker jag bara cykla hem och inte göra nånting ida! Ha de bra ♥

Bildkonst


Nu sitter ja här och sprängs typ snart, vräkte i mig massor av gott på bildkonsten! Riktigt shön bildkonst ida satt typ hela timmen och diskutera me Snadi (aka Mia) om massa, fick också världens mest brillianta foto idé, mer säger jag inte mohahahaha!

Bokeh


Blogg. se strulade igår så därför så kunde jag inte blogga, hehe. Men idag så har det varit rätt trög dag, först finska vi hade muntlig bokresention (?), matte same old same old, tekning riiiiiitase bara, modda fixas tråkig läsedagbok och biologi fiiiiiiiiiiiisk! Senare har jag bildkonst för sista gången i vår, som vanligt knytkalas! jag ska äta mig feeeeeet!

I want to fly.


Alltså min hjärna står still sitter och lyssnar på Birdy-Skinny Love. Första gången jag hörde den var i det nyaste Vampire Diaries avsnittet, andra gången tyckte jag den var tråkig, nu är jag kär i den. Kanske var det för att andra gången såg jag musik videon, den är fin men jag tappa tålamodet på videon. Klicka här om ni vågar, jag lovar man blir beroende!

Söndag


fin webcam bild jag tog genom fönstret på Daniel som fiskar! ;)
har inte gjort typ nånting hittils idag, men skyler på att det är söndag. Snart ska vi packa bilen och åka iväg hem och när jag kommer hem ska jag fixa in maaassa bilder på bloggen, hörs!

Solen skiner..


Sitter här ute i det underbara vädret och väntar på att Daniel ska börja vaxa båten så jag kan få slänga mig i solstolen som han sitter i för tillfället! känns helt som sommar nu och man skulle nu bara vilja slänga sig i polen, kom sommar kom, fast det är ju inte långt kvar! nu ska jag gå och slänga bort Daniel från solstolen, njut av dagen alla och glöm inte bort era mammor! ;) <3

Solnedgång

Såhär ser det ut här just nu!
Väntar på att daniel ska komma från bastun så vi kan fortsätta kolla på film. Vi ser på Harry Potter 6, the half-blood prince och guuud va det var länge sen jag sett den minns typ inte nånting! ha en bra kväll allihopa, så hörs vi imorgon! ;)

Lördag!


Sitter just ne uppe på 'vinden' i våran sköna hängmattestol! solen lyser in genom fönstret och det är riktigt härligt! Har varit gansk tråkig dag, har inte gjort så mycket, kan också bero på att jag inte orkat eftersom jag är grypt förkyld nu. Lördagar ska vara såhär, göra ingenting dagar, eller ibland åtminstone! Har tagit lite snygga bilder som jag bara väntar att få dra in i min dator när jag kommer hem, vi hörs senare!

vad pratar du om? en fisk!

Smått fail när man har en lins i ögat och så skriker pappa att jag ska komma med kameran, brorsan fick en gädda! vi släppt iväg den för fiskens minne är ju kort så snart kommer den nog pånytt! alltså jag e smått kär i mammas ch pappas macbook pro, den e helt uuuuur härli, o de ville ju alla veta såklart ;). här e de piss väder, eller de e ur kalt så nu ska jag bara sitta här inne o mysa, ha de bra!

Why you gotta be so mean?

Hejhej alla underbara! Ska snart hoppa i bilden och köra iväg till villan och som sagt så har jag tillgång till dator så vänta er myyycket uppdatering, haha. Före jag far måste jag dela med mig av denna fina musikvideo, om nån missat det så älskar jag ju Taylor Swift och hennes nya musik video till låten Mean tycker jag har ett enormt fint budskap och också är smått rolig, kika in den nedan! ;)



lights


Kom just på att jag borde ta sånhäna coola bilder nån da!
Min kväll har väl varit rätt piss, snyter typ ut min hjärna var fete sekund och känner mig så där annars också helt slut! Jag har fotat bokeh bilder, men dom orkar jag inte göra något med för stunden. Imorgon ska jag till villan och kommer vara där till söndag så det ända som räddar mig är att vi slänger med både pappas macbook och mammas och pappas jobb macbook! Jag hatar första helgen när man far till villan, då man måste städa stugorna och inte har något att göra! Nu klarar inte min hjärna något mer tänkande, eller så har jag snytit ut den, men i alla fall så har min hjärna slutat funka för idag, ha en bra resten av fredagen!

blubb blubb


gammal bild tagen på sommaren!
jepp efter ett tags kämpade har jag nu fått in båda linserna i ögonen, det tog en halv timme. Min dag har varit härligt fredagig! Kort skoldag, glass på stan med Emilia och efter det var jag till optikern och fixa linser. For snabbt via loppis när jag cykla hem, måst fa bättre nån annan dag, jag sprang bara snabbt igenom. Kollade på det nya Vampire Diaries avsnittet och istället för att gapa denhär gången, så stor grät jag! Är helt tårögd fortfarande men jag tror det beror mera på att jag just laga in linserna! Nu ska jag laga tortillas å så ska de chillas! haha shööön de rimma!


dagens outfit! Jag dör vad jag älskar mina america shorts! ;)
Hade extra lång dans idag, närmar sig våravslutningen nu! Jag har smått bildbrist just nu men, imorgon så måste jag fota lite i alla fall! Ska hoppa i dushen nu, kram!

Torsdag


hejhej! Riktigt trög dag men blev gald för jag fick 9½ i matte provet! var smått deppig för jag har haft så ont i halsen hela dan och de vill bara inte fara bort.. Hade finska prov som gick riktigt bra och efter skolan gick jag till frissan. Fick bort mina väääldigt torra och slitna toppar och nu känns det härligt och fräsht! Fick riktigt platt hår efter plattningen och härregud va det var länge sen jag hade såhär platt hår!

pipi i halsen :(


Sitter här med en kopp varm oboy och en ask halspastiller och försöker lindra min halsont! Jag vill inte bli sjuk, jag bara orkar int me nå sånt. Kom hem helt tomhänt från GW gallerian men hittade en söt topp som jag bara måste ha! Nu orkar jag int göra nånting, fast att öva på finska sku inte vara en dum idé..

x


snikig bild!
ska försöka öva lite på finska nu före jag drar till gw gallerian. Har haft en enormt tråkig dag med bara tråkiga ämnen och nu fortsätter tråket, finska prov! okej nu lät de som om jag har gått och blivi helt emo nää sååå tråkig da var det inte, man alla dagar kan inte vara lika roliga!

Me


Nu ska jag börja cykla till skolan, älskar att börja 20 över 10 smått härligt! Ha en bra dag!

sommar bild!


Den oredigerade bilden är tagen på sommaren! Bara väntar tills hela världen målas grön så man kan få härliga färggranna bilder!
Min kväll har bestått av finska provs läsning, glee och chill! Trodde jag skulle hinna fota lite vatten bilder men ne-e för nu tog orken slut, ska int göra nåt mer idag! ta det inte så bokstavligt.

Change


Because these things will change, can you feel it now?
These walls that they put up to hold us back will fall down
It's a revolution, the time will come for us to finally win..

Tove Styrke

Jag älskar Tove Styrkes musik, hon har grym röst och låtarna är shöna! Här är två favoriter High and Low och Chaos!




Nu ska jag slänga på spring skorna och dra ut på lenkki, vi hörs sötisar!

3 Maj


Tycker om denhär bilden! Speciellt skuggan som kommer upp på husväggen av ena fågeln.
hej o hopp! har fått sova ut idag en del så nu är jag pigg och glad för en ny dag. Vi har bara kemi, matte och jumppa idag så det är ju smått härlit. Nu ska jag fortsätta titta på gossip girl (Y)!

Färg/Svartvitt


färg eller svartvitt? jag tror jag gillar den mer i svartvitt, jag har märkt att jag fotar alldeles för lite i svartvitt!
Jag känner mig smått proffsig. Jag har skrivit färdigt min bokrecension, men nu har jag ju matte också. Prov i morgon greeejt, jag får ÅNGEST (madde style)! så nu skulle de va bra om jag sku fatta lite mer av matten, vill inte tappa min älskade 10 i matte, haha.

outift!


t-skjorta Monki, shorts vila och ring topshop! Kvaliten suger, ja vet!
Kom hem efter fyra idag och plötsligt var det bildkonst! Inget speciellt har hänt idag haha tråkigt. Men imorgon har vi matte prov så jag ska försöka få in något i min icke existerande hjärna och så ska jag skriva klart min bok recension!

2 maj


God morgon, jag vet inte hur jag lyckades få 20 minuter överlopps tid efter att ha laga mig färdig! Men jag ska snart dra iväg på en tråkig skoldag med massa tråkiga ämnen. Hoppas ni andra har en roligare dag!

1 maj i bildform

Gullungen auri!madde med sin älskade euron juusto ilman juusto!massa balonger!söta madde!Fanny <3 balonger! Gooooodis! <3årets första bollglass!
Min dag i bildform! När jag kom till stan hängde jag lite med Auri, Madde, Fia och fler, sen när dom alla hade dissa mig, så kom Mia och lite senare Clara! Det var riktigt dött på stan typ inte alls så mycket folk man kände. Men det var endå kul! Vädret var väl ganska tråkit solen sken men det blåste som fan! Lyckades ju knappt cykla hem för det blåste så hårt! Hoppas ni har haft en kul dag!

Orkidé


Är på riktigt fotohumör idag! Fotade nyss denhär orkidén och så har jag fota lite självporträtt, hihi. Ska ta med kameran till stan också! Nu har vi fått gäster så jag ska vara lite social, när vi har ätit så ska jag på stan!

1 maj!


Den någorlunda lyckade, misslyckade bild jag fick igår. ignorera att jag ser ut som en sur pumpa!
Första maj än en gång. Kommer väl fara till stan med nå typer, men jag har ingen aning vem! Sen får vi gäster också så mamma förbjuder mig att vara på stan hela dan. ska försöka få mitt rum lite sädat, ser ut som ett bombnedslag, igen, suck.