Sweet dreams


Ingen far väl typ ennu och sova men sov så sött allihopa! Jag ska nu fixa lite för morgon dagen, leta fram något kul att läsa och krypa ner under täcket. Imorgon är det fredag vilket innebär chill skoldag och helg! Veckoslutet spenderas med släkten här och då ska det ätas tårta! Har ju väntat på söndagen i 362 dagar nu. Vet nån hur man ändrar tiden en timme framåt så den är i rätt tid, jag har inte kommit underfund med det ennu!

outfit


Blus: Gina, Byxor: H&M, Armband: Glitter, nomination
Dansen var hur kul som helst, nästa vecka ska vi börja på vårfest uppvisningen! Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, men det blir säkert dator, musik och sånt mysit! puss

Anna #1


Hej, kom hem för en stund sen, det gick ganska trögt att komma hem. Finska presentationen gick helt bra minus att jag hade glömt mina stödord hem så jag fick lov att skriva en ny lapp! Om en stund så har jag dans, det ska bli riktigt kul!

vill ha soool


önskar att det vore lika fvint väder idag som på bilderna men det ser riktigt grått ut. Snart måste jag dra mig iväg till bussen men först måste jag göra något åt detta virrvarr till hår! Biologi, tekning, historia och finska står det på shemat idag och hör och häpna imorgon är det fredag! Tycker veckan har gått riktigt snabbt kan bero på att jag var sjuk måndag och tisdag, heh.

blaah


Nu skulle det sitta riktigt bra med en lång natts sömn! Vill bara krypa under täcket och lyssna på massa härlig musik.. meeen först måste jag öva på min finska presentation, har en känsla av att det kommer gå åt röven.

Window


Stand up


kemi provet var hur enkelt som helst och sen hade vi bara jumppa, vi hade pardans riktigt kul! Nu så sitter jag här hemma med så gott som ingenting att göra! Ur härligt, kommer att redigera bilder nu och kanske hitta på nåt annat kul att göra!

HEJ

Sitter här på engelska timmen i datasalen me nån chill vikarie (och didä töntarna på bilden)! haha needå.. Efter dethär har vi klasstimme och sen kemi.. okej nu slutar vi!

It's old


Jag gillar dessa bilder, nån som vill veta hur jag gorde? :)

Stativ


Detta trava pappa in med i söndags, tydligen har mamma och pappa haft det på jobbet så jag får låna det hur mycket jag vill! Ligger i sängen nu fortfarande smått död och nej jag har inte min stora imac i famnen! Ska göra lite läxor, plugga på kemi prov, kolla på the vampire diaries... Imorgon slipper jag nog till skolan, jag kommer bli en fullständig roparnäs patient om jag stannar inne en dag till. Ska sen redigera lite coola bilder från i lördags och sen måste jag ju visa lite bilder på Anna också!

-

Börja må helt skit i går kväll, sen på natten spydde jag och på morgonen en gång till. Ingen överraskning precis eftersom både mamma och daniel har spytt. Spenderade dagen kollandes på Vampire Diaries och sovandes. På fyra dagar har jag lyckats kolla hela första sesongen av vampire diaries vilket är 22 avsnitt, väldigt proffsigt! Nu med min feber och huvudvärk kryper jag ner i sängen igen med nyaste numret av frida!

Seriöst.

Ej var på gott humör..
men plötsligt blev hon sur..

Då gick hon och sket...

och så började allting se konstigt ut...

Och då förvandlades hon till en bäver och började äta vass..

Hmm.. Jag kanske sku behöva lite hjälp, hoppas EJ att du int nu blir sur på mej! Hade ur kul hos Emilia, vi spela Wii (YYYYYY), fota lite och lekte med den ur gulliga lilla hundvalpen Luna! Fyra timmar gick ganska fort.. Nu måste jag göra alla läxor och sen hinner jag väl inte göra så mycket mer idag!

Vill ha


Detta är vad jag vill ha till födelsedan!
1. Beställa maaaaaassa kläder från Topshop!
2. Stativ
3. Canvastavla
4. Smycken i massor!
5. Ett par skor med kilklackar!
Kunde göra listan hur lång som helst men dehär är nu det viktigaste :D. Sen sitter det ju inte helt fel med presentkort och pengar heller! Ska packa ner kameran snart och sen drar jag till Emilia!

En stor gul sak


Hejhej! Tiden går ju väldigt fort idag när klockan vreds inatt! Jag ska i alla fall fara till Emilia senare! Tänkte nu fixa ett litet collage över vad jag önskar till födelsedagen men gör det nog senare och kollar nu istället på The vampire diaries, haha.

Earth hour


Under den senaste timmen har jag läst på religions prov i ljusskenet. Nu vill jag inte ens släcka ljusen för jag tycker det är så mysigt! I natt vrids ju klockan i sommar tid alltså en timme bakåt. Låter lite konstigt med Sommar tid nu när vi fortfarande har typ 9000000000000 kg snö! Ska nu vara riktigt aktiv och fixa en finska grej!

musik

Gud va dagen har gått fort har inte orka göra någo skolarbeten, men jag har i alla fall städa rumme! Om typ en halv timme är det ju earth hour så glöm inte det! Ska redigera lite bilder nu före jag stänger av datorn och så bjuder jag på två helt underbara låtar från The Vampire Diaries soundtracket! Tappa inte tålamodet på låtarna dom båda är lite tröga i början men sen spricker det, heh!

Plumb - Cut
Jason Walker - Down

namm!


Kom just utifrån efter en fotorunda, snart kommer det bilder! Nu före städase börjar, ska jag mysa med min gamla vän som ni ser på bilden, och titta på Vampire Diaries!

New day


God morgon sötisar! Känns aningen konstigt att vara vaken såhär tidigt på en lördag morgon, men i alla fall sover jag inte bort hela dan! Idag hamnar jag att städa -_- eftersom nästa vecka ska släkten komma hit och fira MEJ! På lördag kommer först Anna och hennes familj för vi ska ha grekisk kväll! haha, eftersom vi åker till grekland tillsammans på sommaren så blir det lite grekisk mat och mamma mia filmen! Vi bor på grann ön till den ön där mamma mia är inspelad så det är ju ganska kul! Okej men nu ska jag laga mig en goooood frukost och kolla på Vampire Diaries!

r.i.p


Typ den enda bra av dom återfunna bilderna!
Okej nu ska jag förbättra mig med bilder! Hann ut och fota lite idag men de gick inget vidare eftersom jag bara hade ett objektiv 60mm, mamma har ennu de två andra objektiven på jobbet. Lyckades idag också söndra kit-objektiv nr 2! första gick sönder förra sommaren när jag tappa de i gräset 1 gång! och idag gick det sönder när jag tappa det i golvet 1 gång! Ganska skit måst gå och klaga, och hoppas det går att reparera för det förra gick inte att fixa, bläää. Okej nog med babblet nu ska jag fortsätta kolla på Vampire diaries, fredags chill!

Svar!


Visst har jag det! här är del 1, del 2 och del 3!
Nu ska jag fortsätta titta på The Vampire Diaries och äta popcorn! Är smått desperat när det inte har kommit gossip girl, glee eller vampire diaries den här veckan. Så nu har jag börjat om från sesong ett avsnitt ett av the vapire diaries, beroende framkallande! <3

shöön dag!


FREDAG!! Känner mig aningen mätt nu efter att ha vrekt i mig en halv pizza, hade inte ätit något sen hyklan typ klockan halv elva! Har inte någo planer tills helgen hur härligt som helst, har massa läxor och prov till nästa vecka så det tar väl sin tid men annat kul ska jag också hitta på. Måste fota har helt bildbrist! Tror att jag ennu har några bilder på kameran som jag inte fört över till datorn, men dom måste ligga på nåt minneskort nånstans i röven, för jag hittar inte dom!

Glasögon


Hämtade ut mina glasögon efter skolan och tog sedan bussen hem. Nästa vecka ska jag ennu skaffa linser! Allting ser helt annorlunda ut nu när jag inte är helt blind :P. Snart blir det dans så nu ska ja dra på mig någo andra kläder och kolla igenom lite bloggar innan ja far!

Thursday


Gammal bild!
Go' morgon! sovit gott? de har jag! ska dra till bussen om en stund och så blir de en dag med biologi, tekning, hissa och finska. Sen ska jag och hämta mina glasögon! hih.

...


Fanny ♥ Macro objektivet!
Så har ennu en dag gått. Har redigerat en hel del bilder och imorgon ska jag skicka bilderna som jag tog på Anna till henne! Ja skrev dedä bara för att hon ska veta de, heh. Okej nå nu ska jag läsa lite på biologi och historia, så jag känner mig riktigt duktig, vi har förhör imorgon. Ha de gott igelkott!

Haha

När jag kollade på detta klipp låg jag nästan på golve o garva. Är det bara jag som är aningen trött och lättskrattad eller är det faktist kul, joo det är kul! haha kolla!

jaha.


Tröja och ring: JC, byxor: Carlings, halsband: Vero moda
Jaha. Idag är det kanska kallt ute och nu på köpet snö! tittar jag ut genom fönstret så bara yrar de! bläääää. Nå nångång kommer väl våren om inte golf strömmen har försvunnit och vi får istid! Okej men nu ska jag dra mig i kragen och redigera bilder på Anna!

Ebba och moln


Kul med Ebba, vi orka (ville) inte vara ute och fota så länge för efter typ två steg ut var man genomblöt! Snön smälter det är ju bra, men dom stora sjöarna som bildas är nog ingenting för mej. Dog lite smått när jag kollade in på topshop, så just nu högst upp på min födelsedags-önskelista är att köpa kläder därifrån! Resten av listan får ni se nån annan dag!

Med mig hem...


T-shirt Lindex 9.95€, Halsband Vero Moda 9.95€, Ring JC 6.90€, shorts Vila 14.95€ (norm. 34.95!)
Detta kom med mig hem från stan på lördag, minus fjäderhalsbandet som jag köpte idag efter skolan!
Skoldagen gick riktigt trögt, men nu är jag hemma och väntar på att Ebba ska komma så då blir det foto!

Webcam


god morgon folket! Solen skiner, termometaren visar +7° och snön smälter för fullt, ett ord: VÅR! Slänger på mig vår jackan idag också! Hur härligt som helst att stiga upp klockan halv 9 och sen på köpet en kort skoldag bestående av engelska, biologi och hälsokunskap! Njut av vädret idag!

♥♥

Blogg.se vill inte samarbeta med mig så jag får inte in nån bild!
Hejhej! Hade urkul helg med Anna och folket, men nu är det back to school. BLÄÄH. Jag och Anna tog bussen till stan på lördag och jag kom hem 35€ fattigare kände mig så nöjd att jag inte slösade mer pengar! När vi kom hem laga vi ur god spagetti och köttfärssås och sen fotade jag Anna. Fick flera fina bilder men dom ligger ennu kvar på kameran så det får vänta ennu lite! Åkte ju till henne och spenderade mindre än ett dygn där men hann endå måla hennes rum lite, pulka med Hannes och Emma, se på life as we know it, äta chips och mer! Imorgon är det engelska prov så nu ska jag hoppa i säng och läsa, sen ska jag också fota med Ebba imorgon, hur länge som helst sedan jag fotade med den tjejen!

Till Anna


Vaaaaackert. Har haft ur kul me Anna, vi har gjort en hel del. Nu blev det lite ändrade planer och jag kommer fa dit om några sekunder, kul! Så vi hörs imorgon när jag kommer hem! :D

Let's stay up until the sky bleeds red.


Topp: JC - Jeans: carlings - bälte: vero moda - hasband: ingen aning :)
Ett ord, 6 bokstäver, två stavelser: F-R-E-D-A-G! gaah, va härlit! Skoldagen gick aningen trögt, men så snart man slapp ut ur skolan fick man fredags humöret! Medans jag väntade på bussen spenderade jag tiden vid glass disken i sale med Aurora och Emilia. Nu är Anna på väg hit och få se vad vi hittar på, i alla fall ska vi laga tortillas, mums!

Lite nytt



Nu har jag fixat lite nytt här på bloggen! Det finns 8 stycken headers som visas slumpmässigt när sidan laddas om. Har också fixat lite med färger och typsnitt så om det ser konstigt ut tryck F5! Har också hunnit och handla med mamma och köpt mat tills imorgon när Anna kommer hit, kommer bli hur kul som helst! Förrutom att vi båda är lite smått sjuka, misstolka inte dedä, vi är förkylda båda!

Dagens


T-skjorta: monki - byxor: carlings - kofta: mango - örhängen: vero moda
Sådä halft död sitter jag här med min bästa vän näsdukspaketet och lyssnar på mysig musik! Nu ska jag fixa in headern eller headerna (?) det är flera iaf! höhö. ÅÅH fredag imogron, jag är nog inte ända som väntar helt grymt!

blixt


Skit kvalité men jag orka int miska den!
Skulle gärna ha bloggat mer igår men fick sån hård huvudvärk att jag inte kunde lyfta huvudet från kudden. Ska snart dra iväg till bussen och hoppas att jag klarar av den här skoldan utan att snyta ut min hjärna, om ja nu har en så att säga..

Romeo


Älsakar ju telefon kvalité! Sötaste hunden ever! Har tur när faster är bortrest och jag har uppgiften att gå ut och gå med honom idag och imorgon! Romeo tha sheep, hehe. Tack Clara för du ville hålla sällskap idag på promenaden! :D Jag lyckas knappt hålla mitt huvud uppe längre, känner mig helt allmänt död, yei förkyldning! Nu ska jag pigga upp mig med Glee!

Vatten


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8 - Speedlight SB-800 - Reflexskärm:silver
Idag när jag tog dessa vattenbilder så kändes det helt skit att slösa så mycket vatten. Det for nog minst 20 liter helt i spillon och liksom inte tänker man ju så mycket på det. Men det finns ju männskor som skulle göra vad som helst för rent vatten, folk som nästan inte ens får något vatten. Man har tur som får god mat varje dag, får rent vatten ur kranen, har ett fint hus och har pengar som man kan göra massa roligt med! Jag tycker det är hemskt att alla inte kan ha det som dom vill, världen är alltför orättvis. Och man kan ju inte ens förställa hur hemskt dom har det i den delen av Japan där jordbävningen och tsunamin var, naturen är stark det är bevisat. Var glada över det ni har.

Simpsiö!



Underbar dag på simpsiö med underbart folk! är så glad att jag hann bli frisk, för det var verkligen ur kul och shönt att få åka i lite längre backar än i öjberjets fjuttiga! Ska nu fixa en ny header och sen tror jag inte jag orkar göra så mycket idag, känner mig fortfarande lite hängig!

höhö


Man blir såhär lite konstig när man har luggit i sängen hela dan! Imorgon ska jag nog orka dra mig till skolan för vi har skiddag! Vi ska åka till simpsiö och där ska vi åka slalom! Så nu ska jag nog sova en riktigt lång natt så att jag är frisk imorgon!

Varning: för mycket text!

Yepp, så kom denhär dagen då. Har nu gått omkring och funderat på om jag verkligen tycker om att blogga och kom fram till resultatet: Ja! Jag tycker om att visa upp mina bilder på bloggen och berätta om roliga saker jag gjort, men sen är det ju lite deppigt när man inte har något att berätta. Som idag: Luggit hemma, sjuk och tittat på gossip girl heela dagen! Och en annan sak, jag har ingen inspiration att fota nånting. Ute är marken fortfarande helt vit och jag orkar inte ta en enda bild till där ute. Sen hittar jag inte på nåt annat jag kan fota och har ingen motivation heller. Tänkte att nu när jag har tid ikväll kan jag piffa upp bloggen lite så jag blir på bättre blogg humör, men jag har nog ingen lust. Så nu ska jag endå försöka dra upp det hela och blogga helt normalt (om man nu kan kalla mitt bloggande normalt, hih). Har lite bilder på kameran som jag inte ens fört över till datorn!
Jag gratulerar om ni orkar läsa allt det här! kram ♥

Vackert.


Såhäär vackra webcam bilder tog vi! Det var jätte kul igår! Har inte skrattat så gott på ett tag, lite seriöst prat hade vi också, hehe. Kollade på Vamipes suck som egentigen suger men humorn är för bra och så kolla vi på All about steve vilken vi i mitten av filmen somna i! Nu sitter jag här ensam och har ingen aning vad jag ska göra idag!

Fredags myyyyyyyyys!


Gammal bild på underbara pörri! Känner mig på helt ur bra humör bortsett från att man inte kan gå ut utan att få halva nordpolen i fejse! Snöstörm, usch! Ikväll kommer Mia, Emilia och Aurora hit övernatten ska hyra vampires suck och nån annan rolig komedi! Ha en bra fredag allihopa! ♥

Bilder



Bilderna är tagna hos mommo och moffa på deras fina gård! Sitter här och tänker vad jag ska skriva, men kommer inte på nånting, så nu får ni njuta av bilderna istället! vilken är er favorit? :) min är nog sista gillar färgen, det gör den mera gammaldags! Huset är också gammalt mamma bodde där när hon var liten, före de byggde ett nytt hus på gården!

SNÖ = BLÄ


Gammal Var på riktigt gott humör när jag vaknade i morse men de höll sig inte så länge till, för när jag tittar ut genom fönstret är hela världen vit. ÅÅÅÅH ja som trodde våren var på väg! Snart drar jag iväg till bussen okej om tjugo minuter så nu ska jag borsta tänderna, jätte intressant!

D-Ö-D

Efter att ha leta efter ett par jeans i typ en halv timme e jag helt död. Jag har hunnit baka bröd idag, muuuums! Jag har fortsatt lyssna på Selena Gomez nya låt och den låten ger ju en självförtroende! okej men i alla fall jag orkar inte ladda upp nån bild så kör med en gammal!

Who says you're not perfect?

Alltför tråkig dag idag fast jag blev på riktigt gott humör när vi skidade det var faktist ganska kul! Har absolut inget att göra så just nu springer jag omkring i huset och fotar massa random grejjer med alltför lång slutartid, alltså att bilderna blir suddiga. ÄLSKAR denna låten kom upp typ ida/igår, helt ur mysigt sound och texten är so true.
Selena Gomez - Who Says

-


Har Hunnit till GW - gallerian idag och hittade ett par basic svarta mjukisbyxor och nya slalom glasögon, eller va de nu heter! Var i duschen och nu är jag nästan blod igen när toningen har försvunnit. okej jag har inget att berätta egentligen så iställe för att göra detta inlägg alltför flummigt lämnar jag det såhär!

Min lilla Nilla


MIN LILLA SNUTTE PLUTT FYLLER 2 ÅR IDAG! GRATTIIIIIIS NILLA! hehe. Våren är på väg! Känns aningen konstigt att inte längre ha typ två meter höga vallar över allt. Helt ur härligt när man går från bussen lyssnandes på The Bravery - Ours på högsta volym och solen bara skiner! Sommar nu tack! Ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen men nånting hittar jag väl på!

Flowers


Gillar sista mest! Resten av dagen har spenderats framför datorn och så var jag på bildkonsten. Det var riktit kul på bildkonsten började processen med framkallning av bilder, riktit kul! Vet ennu inte hur bilderna blir, men jag hoppas på att de blir bra! Nu måste jag städa lite rummet och göra läxor, mysit. not

Kors


Mini-shopping efter skolan idag. känns helt stört att vara tillbaka i skolan, men man måst väl leva me de. Tänkte att jag ska vara duktig idag och göra alla läxor när jag kommer hem men jag skippar nog de och kollar på ett Gossip girl avsnitt!

Imorgon: back to hell


Fick färdigt engelska grejen så nu blir det att snart krypa i säng! Har kollat några gossip girl avsintt (okej jag erkänner jag kollat färdigt första säsongen) och inte så mycket annat ruttnat här framför datorn. Crap nu tog mina halspastiller slut, hoppas jag inte blir sjuk brorsan har varit i feber en vecka nu, mysit. Imorgon tillbaka till favorit stället skolan ♥ Hoppas vi inte hade några läxor ?

Fågel


Det finns nog ett par till fågeln! hehe Nåt smått från stan, kul va de, fast dom flesta butiker var stängda! Nu värkligen måste jag skriva färdigt engelskan, så har jag det sedan över stökat. Ska försöka fixa en liten bildbomb tills senare, vi hörs!

Hejdå underbara lov


Sista lov dagen idag då, bäst att göra nåt bra av dagen! Nu måste jag skriva på nån engelska grej och sen senare drar jag till stan med Auri och Emilia! Nu lägger jag på nån bra musik och börjar med engelskan!

Bilder


Uppe på backen!


Anna åker! hehe


I backen, och nå random people som förstör min bild!



Utsikten från stugan!
Bilder från Vimpeli, har nästan inga bilder därifrån orkade bara inte fota, hehe! Det tog ju ett tag att få upp dom och jag fattar egentligen inte varför. Är alltid lat när det gäller redigering fast jag redigerar bilder knappt, typ kontrsast bara och sen förminskar jag dem. Nåjaaa nu tror jag att jag ska titta på 14 avsnittet av gossip girl, beroendeframkallande är ordet, you know you love me xoxo.. GOSSIP GIRL!! okej, nu kanske det räcker..

Rubrik lös


Känner mig aningen dålig över att jag kollat 11 avsnitt Gossip Girl dom tre senaste dagarna.. Nå plus poäng för att jag fixat shorts samtidigt, det är ett himla jobb! Jag gav upp ganska snabbt över att fösöka få me nån till Öjbergeret så nu ska jag till mommo och moffa! Solen skiner och kameran hänger med, det blir säkert en till fotorunda för dagen!

This time is ours!

Jag drömde inga madrömmar som tur, men jag hade svårt att sova och jag tror att jag drömde om Black Swan eller Breaking Dawn (?) hmm.. Ska försöka få me nån till Öjbereget idag så jag inte ruttnar här hemma hela dan! Bjuder på denna alltför underbara låten, påminner så mycket om sommaren när jag lyssnade på den dygnet runt!
The Bravery - Ours


Black Swan

Bara för att jag int har nån bra bild på lager! Jag funderar på att försöka ta mig genom Breaking Dawn ikväll så att jag inte får madrömmar, slutet i BD är ju så lyckligt! Black Swan är en vääldigt hemsk film. Den var otroligt bra och jag ångrar inte ett dugg att jag såg den! Den är helt klart värd sina tre Oscars eller vad det nu vad och jag beundrar verkligen Natalie Portman's dansande! Det får mig att ångra att jag slutade balett för 3 år sen? nä kanske inte.. Sen var det ju riktigt mysit att rektorn satte bakom oss, seriöst, usch, det påminner mig om att det är skola på måndag, spy!

Movie time!


om ett tag drar jag iväg och ser Black swan med Clara och mamma! Dagen har spenderats allt för mycket framför datorn och görandes inget, imorgon måste jag verkligen göra något vettigt!

Frost/snö



God Morgon! Eller förmiddag kanske. Jag har inte så mycket planer för idag ska försöka redigera bilderna från Vimpeli om jag orkar! Hade tänkt fara på bio ikväll med Clara, Black Swan vill vi si men den e K15! :/ Måst fråga mamma om hon kan komma me, hehe! Mamma kommer så nu slipper vi in, grejt! nu ska jag nog byta ut pyjamasen till några andra kläder, ha det gött!

Madde Gölleh!


Madde du kan slut klaga över ditt utseende, S-Ö-T! Har nu spenderat tiden med ett Gossip Girl avsnitt, fixat lite designen (fick äntligen menyn att gå ända ner, tryck F5 om de inte syns!), lagt min varma kakao för länge i mikron så hela mikron blev översvämmad av mjölk, fixat lite shortsen och de va väl de! Nu mår ja illa så ja har lust att krypa ner i sängen och läsa. Ett till Gossip Girl avsnitt skulle heller inte skada!

PH: Madde


PH: Madde!
Kul me Madde, som alltid med den tjejen! Var till ögonläkaren efter att Madde dragit sig hem, det blir glasögon för mig. Fast jag kommer att använda linser mer! Idag orkar jag inte göra ett piss, det blir nog typ dator hela kvällen, hehe. Har lust att börja titta säsong ett av Gossip Girl igen, men vet inte om jag orkar ähh jag har inget bättre för mig! ;D Eller fick just lust att ändra lite designen, tycker den är lite tråkig hmm... vad ska jag göra?

1år


Ska fara ut och fota med Madde om typ en halv timme! Solen skiner och snön smälter, vårvårvår! Kom just på att idag är det exakt ett år sedan jag började blogga men då bloggade jag på Blogspot.com och där emellan har jag också hunnit blogga på Devote.se! Nu ska jag fixa kameran färdig för foto! Hörs :)

Från bilfönstret


Nikon D40x - Nikkor 12-24mm f/4
Såhäääär tråkit hade jag i bilen påväg hem från Vimpeli. Min favorit är 3:an er då? :) Älskar att få kommentarer tyvärr händer det inte så ofta, komentera det gör mig otroligt glad! :D
Jag skulle ju redigera bilder idag, men så gick det inte. Har pysslat med att fixa om 3 par byxor till shorts, är ennu inte klar men det får fixas färdigt nån annan dag! Nu skulle det vara mysit om jag fick bort alla kamera grejer från golvet, så jag slipper fram till sängen och sova, gaah vad trött jag är!

2 toppar rikare 27.85€ fattigare


Toppen från Vila var ett riktigt fynd, normalpris 30€! Sommaren kan komma nu så jag kan använda dessa till shorts och sandaler! Kommer nog redigera lite bilder nu och bara chilla, sportlov ju! :)

The social network


Kollat denna med mamma och Daniel just. Bra, men lite långtråkig i längden! Hittade lite smått och gott på stan, kul vade också! Det har kommit massa nytt inför våren och man längtar bara mer till sommaren när man få gå omkring i shorts och topp! OH KOM SOMMAR KOM!

Alma #2


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8 - reflexskärm: silver
Resten av Alma bilderna, sötis! Städar rumme just nu tråkit värre.. Blir stan sen med Madde och Auri, kul! Hoppas jag hittar nåt roligt, det är alltid lite tråkigt att komma hem tomhänt. Det kommer komma bilder rån vimpeli bara jag orkar föra över dom till datorn haha, LAT!