Back home


Helt random bild bara. Hemma igen! Jag har skrattat så mycket de senaste dagarna att jag vet inte vad! Det var värst i skogsbanorna när man föll och låg i nån snö hög och bara garvade! Mina vader har sprängts efter alla de jobbiga men roliga skogsbanorna, jag och Anna har kört jumppa på kvällarna för att tänja, haha! Vi har tittat när solen går ner över lappasjö uppe på backen, och bara njutit! Vi har slängt oss i soffan helt döda efter en hel dag i backen och haft en liten rolig typ vid namn Hannes som matat en med godis! Vi har gjort så mycket och haft så kul att jag kunde skriva en hel bok men kort fattat: JÄÄÄÄÄVLIT KUL!! En hel vacka ledigt nu, Fanny gillar stort!

Alma #1


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8 - Reflexskärm: silver
Hälften av bilderna på Alma andra delen kommer senare nån gång! Packar för fullt här har väldigt brottom! hah, ikväll har jag hunnit skaffa skype, Alma tvinga mej, hehe. Imorgon tidigt på morgonen drar jag med mamma pappa och brorsan plus Annas familj i väg till Vimpeli. Där ska vi åka slalom i tre dagar och jag kommer inte ha tillgång till dator, men det kan ju alltid komma en mobilblogg eller två! Trevligt sportlov allihopa! <3

Usch, fy, blä!

Imorse när jag vaknade var jag på riktigt gott humör. När skolan sedan började mådde jag skit. Hamnade hem i sängen och bara grät för jag mådde så dålit! Jag ville bara dö. Efter en värktablett och några minuters sömn spydde jag usch. Jag har nog inte spytt sedan jag hade hjärn skakning för typ tre år sen, men efter att jag nu spydde så började jag känna mig bättre och nu mår jag toppen! Ska kolla på det nyaste avsnittet av favorit programmet The Vampire Diaries nu och bara ta det lungt. Hoppas jag inte är sjuk imorgon när vi ska åka slalom i Vimpeli!

En dag till


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8
Almas skor som modell, haha. Bild redigering här på G! Måste bara stå ut en dag till och sen blir det sportlov, äntligen! Historia provet gick i alla fall bra idag, finska timmen blev inte till nånting vilket var shönt! Lite prat med Clara och Emilia efter skolan och sen dans! Tillvalsblanketten ska vara inlämnad imorgon (om någon missat, heh) och för min del blir det datateknik, textilslöjd och tyska! Nu Glee!

Min hjärna är trög

Min hjärna funkar inte längre jag har proppat in allt för mycket historia. Vem bryr sig egentligen om historia de e ju liksom in the past varför ska man behöva kuna nå sånt?! Jag hatar historia, de e bara massa skit. Min gjärna funkar inte längre pågrund av att jag läst så mycket historia, okej min hjärna har nog aldrig funkat så bra men endå..

I vått hår och pyajamas buuuuar jag för hissa!

Fotspår


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8
Kommer snart gå och sova, seriöst. jag somnar endå när som helst! Borde läsa mera på hissa men jag orkar inte, är för trött. god natt!

Idol-live bilder #3


Nikon D40x - Nikkor 55-200mm f/4-5.6
Sista bunten av idolbilderna! Jag har ennu inte riktit fattat att jag sett dessa shöna typer live! Mitt huvud är ju lite trögt.. Ska mysa med hissa boken idag, jätte mysit not. MEN SNART E DE SPORTLOOOOV!!
hoppas ni har en bättre kväll än mig, ha de gött!

Lucky me


Skolan sluta en kvart tidigare idag så jag tänkte om jag springer hinner jag till 20 över bussen, jag hade fem minuter på mig att fara till busshållplatsen. När jag är nääästan framme åker bussen iväg, fuck tänker jag nu måste jag vänta i 45 minuter på nästa buss. Jag ringer mamma och till min tur säger hon att pappa ska föra brorsan hem och ja bara YEEEEEESS, gjorde min måndag så mycket bättre :)).

Idol-live bilder #2

Nikon D40x - Nikkor 55-200mm f/4-5.6
Det här är mitt 101 inlägg, haha missade när det var 100! Okej jag kan inte fatta att helgen är över och imorgon är det dags för ennu en plågsam vecka, kommer gå långsamt när jag ser så mycket fram emot sportlovet, tjohoo då blir det slalom i tre dagar med Anna! Undra hur det kommer gå... Anna gjorde min dag just när hon sa på facebook att det gjorde hennes dag med fler idol bilder, haha!

Har haft det mysit här med Heidi kollat på film, en av dom var Prom Night, smått läskit.. Ätit alltför mycket gott, inte hjälper det att jag fick en ask med vääääärldens godaste choklad av mamma och pappa när de kom tillbaka från Amsterdam just. Usch nu ska jag plugga på rella och sen senare solsidan! Lätt bäst!

Update: Anna börja nästan gråta när on såg bilderna, AAAAAAAW!

Fanny&Fanny


Nikon D40x - Nikkor 18-55mm (kit)
Dubla bild, höh. Heidi kommer hit riktigt just, kommer bli lördags myyyyys! okej kanske inte ennu men senare haha. Ska försöka redigera en bunt idol-bilder till före hon kommer, men jag är så trög på att redigera tycker att det är enormt tråkit om det bara är massa likadanna bilder! Oj, mitt rum ser ut som ett bobnedslag bara dags att börja städa då!

Trött Fanny


Glada människor på freda eftermiddag!
Klockan är kring halv elva nu, men jag måste KÄMPA gör att hålla ögonlocken upp. Kanske kryper jag bara i säng med goa boken och sover en lååång natt! Imorgon kommer Heidi hit över natt myysit! jag måste ha sagt mysigt minst 1000 gånger denhär veckan favorit ordet just nu! Okej, slut med babblet hejdå elr kram elr puss nå what ever.. HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ LÖDRAGEN! vilket flummigt inlägg...

Idol-live bilder #1


Nikon D40x - Nikkor 55-200mm f/4-5.6
PUUUH, det tog ett tag att fixa in bilderna och nu blir Anna glad. Jag har suttit och chatat med henne i typ en timme nu och hon hara bara väntat på bilderna, haha! det här är ungefär hälften av de bra bilderna, har inte ens orkat gå igenom resten ennu. Efter skolan idag fotade jag Alma med både digitala kameran och film kameran, måste kolla igenom dom ennu också, men det får bil en annan dag för här ska det CHILLAS!

Lite död men annars helt okej



GAAAH!! Jag vet att jag inte bloggat på några dagar nu men jag skyller på att jag haft för mycket att göra, alltför mycket läxor. Ska bättra mig, kommer snart komma massa idol-bilder men jag vet inte riktigt hur mycket av dom ni vill se ? Men i alla fall skönheten på bilden är ingen vanlig sytemkamera det är nämligen en med film-rulle sådär gammaldags nivet. man lägger i en film och fyller den med bilder och fram kallar, det är vad vi kommer göra på bildkonsten, skitkul! Kommer ha denna till måndag och imorgon ska jag fotaaa!

BÄST


Nikon D40x - Nikkor 55-200mm f/4-5.6
Sån jävla shön kväll igår! Tro mig det kommer komma massaaaaaaaaaa bilder eftersom jag tog ca 2000 st haha. Ja njöt så hårt av konserten fast jag fotade så mycket, men de va så enkelt att bara hålla in knappen hela tiden! Det var bästa kvällen i mitt liv hittils, stämningen, musiken, allt! det var så härlit! Det går inte att beskriva känslan, aldeles omöjligt, men FAN va bra det var!

Uppspelt


Jag kan inte sitta still på stolen. Jag kan inte sluta dansa till musiken. Jag kan inte sluta fantisera. Jag kan inte sluta titta på klockan. Jag vill spola fram klockan till tre när jag sitter i bussen brevid Anna. SNÄLLA TIDEN KAN DU GÅ FORTARE!?

Någorlunda


Hittade denna bilden långt bak i mitt bild arkiv, ibland löns det att kolla!
PUUUUH! Har suttit ett bra tag och knepat med designen. Började HELT från början så de tog ju ett tag. Men nu har jag det i någorlunda skick och en någorlunda header. Är inte ennu klar och kommer inte orka göra den klar idag heller, för imorgon dar jag till jakobstad på idol-konsert, wihooo! Kommer inte lyckas somna.

Dagens skratt


Aurora & Emilia, sötisar!
Lika härligt väder idag på Öjberget som förra gången jag var där och igen kunde jag inte låta bli att ta bilder med mobilen! Plötsligt bestämde vi oss för att sätta oss mitt i backen vilket slutade med ett gott skratt! Riktigt skönt att få åka eftersom jag inte åkt på ett tag, kan inte vänta till sportlovet! ;)

Topp



Kommer hoppa runt i denhär imorgon på idol-konserten, hih! EN dag till sen kommer äntligen dagen jag väntat på! Solenskiner där ute så idag blir det öjberget med Emilia och säkert hänger nån annan också med, mysit! Om jag nu byter ut pyjamasen till nå andra kläder hinner jag säkert ut och knäppa några bilder! njut av solen idag allihopa!

Ger upp


Nikon D40x - Mikro Nikkor 60mm f/2.8
Har suttit ett bra tag nu med designen men nu ger jag upp, får det inte som jag vill! Tar tag i det nån annan dag helt från grunden, så nu kommer det ta ett bra tag innan nåt nytt! Imorgon blir det öjberget och på söndag IDOL!!

Super bass


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8
Har fortfarande inte blivit bättre på att hitta på rubriker så jag nappar från låttexter! FREDAG! Husligekonomi, hälsokunskap och textilslöjd=chill dag! Efter skolan for jag till stan me nå typpin, men av nån andledning tappa ja bort dom i H&M :D. Köte en söt topp som jag säkert visar senare! Dagens höjdpunkt: Nytt The vampire diaries avsnitt! Kvällen kommer bestå av dator, musik, dator och dator!
ps. Ny design påväg!

natinati


Nikon D40x - 55-200mm f/4-5.6
Klockan är bara tio men jag kryper nog redan i säng med favoritboken och musik! Natinati!

You're all i wanted



Brist på rubrik, musiken som jag spelar för fullt här fick bli inspiration, haha.
Perus päivä. Skola, hem, dans! Inte så speciellt..

ett, två, tre PUPPY EYES!


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8 - Cokin P. 121 M

Engelska, klass timme, kemi och jumppa hade vi idag! På klass timmen skulle vi gå omkring i Rewell Center och samla lotteri vinster till lågstadiediscot nästa vecka, jag är inte med och ordnar det här discot utan nästa. Fick en hel del när jag, Mia, Emilia och Clara körde lite puppy eyes (ta det inte så seriöst)! Har städat rummet just behövde lite upp frächning, tog loss varenda liten knapp från tangentbordet för att kunna torka det, nödvändigt! Nu; fortsätta redigera bilder!

2136

Nikon D40x - 55-200mm f/4-5.6 - Cokin P. 121 S
Nikon D40x - 60mm f/3.2 - Cokin P. 121 S - Cokin P. 121 M

Var ute och fotade i typ en och en halv timme, kunde inte sluta! Kollade hur många bilder jag tagit under detta år kom fram till att på 39 dagar har jag tagit 2136 bilder, hah! Var med Ebba bakade kladdkaks muffins, gött! Försöker få reda på om man får fota med systemkamera på idol-konserten, men det står ingenstans! gaaah, hoppaaas! Kämpar för fullt för att hålla ögonlocken upp så blir nog att gå och sova tidigt idag, imorgon ennu en till tråkig skoldag! kraam


Några bilder!



7 dagar är allt för lång tid

En vecka tills jag ser detta shöna gäng live! ÅÅÅH den här veckan kan gärna gå riktigt snabbt längtar sååå mycket till idol-konserten! Min dag blev heeeelt åt röven. Tänkte fara till öjberget men INGEN kunde komma. Sen när jag kommer ut med kameran går solen i moln och kommer inte fram nå mer! Piggade upp dagen med lite glee-avsnitt och sköön musik (okej bra musik lyssnar jag på varje dag, men de va roligare att lyssna på det ida)! Nu klagar mamma på att de plingar för mycket från min dator, facebook chatten! Mia känner du dig skyldig? ;)


Lördag

Nikon D40x - Nikkor 12-24 f/4
Va härligt med lördag, skulle inte ha något emot lite fler lördagar i veckan! Blev inte så mycket av denhär dagen, skönt så! Var till GW-gallerian en sväng och sen har jag knäppt några bilder! Nu ska jag se på Sex and the city 2 och myyysa! imorgon ska jag nog till öjberget, nån som hänger med? :) Ha en gooo lördagkväll!

Japaneser


Bild tagen i höstas från bilfönstret. Efter matten och moddan drog jag till stan med Auri. Auri med gymnasiegärnan sa: didä japaneserna köper nå tvätt svampar (?) haha. Det heter no japaner! Köpte en present till Alma och sen var jag på hennes födelsedags fest, riktigt kul! Min gärna är för trött för att tänka vad mer jag ska skriva så nu lägger jag punkt! (utropstecken)

Torsdag 3.2


Helt basic torsdag, fysik, bildkonst och textilslöjd bestod skolan av och efter en sväng till stan, hem och sen dans. Imorgon börjar jag 11.10 och slutar 14.30, har nån hört nå bättre?! Har bara matte och modda och sen måste jag till stan! Nu ska jag titta på Vampire Diaries, ladda ner musik och städa rumme! Jag ska inte göra allt det där på samma gång! haha

Misslyckat


Trodde jag skulle lyckas med mina vattenbilder men nee-e då! Nå alltid går det ju int som man har tänkt sig. Fick just lust att spela piano så de va bara fram me noter och börja spela, det var ju ett tag sen! Borde spela lite nu och då så jag inte glömmer bort allt! Imorgon börjar man härliga 10.00, kommer sova göttt! Nu ska jag spela ennu liiite piano och sen kryper jag i säng med breaking dawn i handen ;)

drippdropp


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8
Är på riktigt gott humör just nu! Klarade matteprovet som vi hade idag riktigt bra och sen fick jag 8.5 i fysik provet! Hade nästsista fysiktimmen på sjuan idag och vår fysik lärare kommer att hoppas på att få lite mer mognare skämt till nästa år, kommer inte att hända! Var ute och sprang ett bra tag och sen tränade jag lite mag och arm muskler. Satt sedan en bra sund i bastun riktigt skönt! Nu ska jag fota fler vatten bilder lyckades hitta en bra plats för reflexskärmen och fick snygga efekter, bilden ovan är oredigerad!

Kladdkaka

Var med Mia idag efter skolan hitta inte på nåt bättre att göra så vi baka kladdkaka! Det blev den godaste och kladdigaste kladdkakan jag ätit! Det var riktigt kul att vara med Mia oftast blir mina kvällan inte till så mycket så.. Måste öva lite till matte provet nu och redigera lite bilder om ja orkar. Okej jag måst bli bättre på att träna, imorgon blir det en jogging tur om det inte är för kallt!

Klasstimme

Har klasstimme just nu, de är lite galet här :D. Usch 75 minuter hissa till nästa, häärlit! not
Jag vill heeeem! ööh, viket inlägg :DD

Tisdag


Nikon D40x - Micro Nikkor 60mm f/2.8
Snart ska jag springa iväg till bussen, riktigt härligt att få sova ut lite! Drömde inatt att Waise föll ur Let's Dance och att han skulle komma till jakobstad och uppträda på konserten. Hoppas han faller ut påriktigt för om han inte gör det kommer han inte att komma till Jakobstad :(