i solnedgången


Försökte mig på några motljus självporträtts bilder i solnedgången, men hade lite otur och glömde en del till stativet hem och när jag kom tillbaka till ängen han jag bara knäppa några bilder innan solen gick bakom träden. Men träffade på herr fasan och fru hare, men såklart lyckades jag inte få nån bra bild på haren eftersom den var så snabb och jag hann inte ändra inställningar på kameran och mitt 200mm objektiv räckte inte långt! Men jag fick en helt okej bild på mig, måste göra om det nån annan dag så jag får lite bättre bilder! Nu blir de glee!

30 april


Min dag har varit riktigt bra, fick tömt mitt huvud på massa saker och det gjorde mig på riktigt bra humör! Hoppas ni alla har haft en kul dag och GLADA VAPPEN!

Idag ser jag allting i svartvitt.


I was born this way.

SATURDAY


Föll ihop på sängen igår vid klockan elva, ver helt ur trött! Började denna morgonen med Glee och så kom de Hannah Montana på TV:n, haha så bäst ju! Har inte några planer för dagen så vi tar det som det kommer. Ska se om någon orkar dra sig hit till roparnäs ;). Solen skiner, så nu slänger jag på mig lite kläder och tar kameran med ut!

smått tråkigt onödigt inlägg.


smått tråkig oredigerad bild.

smått tråkig kväll med ingen som sällskap. smått tråkit när man inte hittar på nåt annat att göra än att se på Glee som inte gör en på bättre humör. smått tråkigt när man är deppig. smått tråkigt att man inte orkar dra ut och fota solnedgången. smått tråkit att man inte orkar göra nånting!

TRÖGT

Efter ett misslyckat försök att skriva bokrecension hamna jag här igen. Har varit ute lite i det underbara vädret, ur härlit. Försöker få in lite bilder i datorn men det går värkligen ur trögt, därför ett bildlöst inlägg, jag har inga bilder!!!! yess nu börja bilderna få i sig lite fart, genast jag skriver om det haha.

Fullt normalt.


Ja vet inte riktigt hur man lyckas med detta, men Fanny lyckas!

Dagen började dåligt. Hittade ingenting jag kunde ha på mig och fick grov ångest, när jag hade 10 minuter till start tyckte jag att det var dags att slänga på nå kläder och sminka sig! Men dagen blev bättre skolan var så härlit chill, valborgs fest, lite hyckla vilket bestod av att äta munkar och struvor och sen engelska där vi bara kollade på film! Cyklade hem, kollade lite på bröllopet och det nyaste Vampire Diaries avsnittet (är fortfarande i chock)! Vädret är urfint, men jag måste göra tråkigare saker än att vara ute, måste skriva en bokrecension, b-l-ä!

Fin tumme!


Bara för att min tumme är så fin!

Kollade just från tv:n förberädelser för prins William's och Kate's bröllop. Jag tror att mamma har nämt bröllopet minst 10 gånger idag och sagt 1 miljon gånger att vi måste se på det imorgon, tydligen är det det enda alla pratar om nu! men visst är det ju speciellt och stort och klart man kan slänga ett öga på tv:n imorgon (haha), och jag vill se hudan klänning Kate har!

I alla fall borde ha börjat skriva på finska bokrecensionen idag men orkade bara inte, måste göra det imorgon istället, på en fredag*suck*. MEN DET ÄR FREDAG!! vi slutar redan ett gaaah va härlit! Nu måste jag nog dra min feta röv från skrivbordsstolen och göra nåt vettigare, eller så bara sitter jag här, det låter bättre!

meeera blommor!


och ennu mer blommor! men jag lovar att det var de sista!

Hejhej! Väldigt trög skoldag, men hade favorit ämnet textilslöjd så det var bra! Men annars tråkiga ämnen matte, modda och finska. Jag var till optikern snabbt efter skolan ska ju fixa linser, fick min prov tid till nästa veckas fredag! Cyklade hem och var hemma efter fem, åt och sen plötsligt var det dans! Nu måste jag svara på mail, jag är enormt dålig på att skriva mail och fotoklubbs ledarna har bombaderat mig, haha.

On the flooooooooooooor



ÅÅÅH, va härlit disco! imellanåt blev det lite jobbigt, man fan va det var bra endå! Slutade alltför tidigt, kunde ha hållit på i några år till! fast jag skulle nog inte ha orkat, haha.

Mobilblogg!

Hejhej! Just nu har vi biologi, vi pratatar om musslan, wohoo! Efter biologi så har vi kemi, tråkit men efter det slipper jag till stan med shöna människor. Vi ska dra till subway före vi måste tillbaka till skolan för discot! Lyckas inte få in nån bild, de e trögt att blogga från mobilen!

Blomma


Har massa bilder på blommor som jag fotade för ett tag sedan, det kommer mer!

Efter härliga joggingrundan blev det snabbt in till stan för att föra in mer bilder till bildkonst utställningen. Nu tänker ni säkert att hu många bilder ska jag riktit ha på utställningen, men man skulle ha två saker, Hej-grejjen och en annan sak, jag hade andra bilder! Har suttit och kollat på glee, beroende framkallande och glatt! Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig på discot imorgon. Är borta hela dan imorgon så räkna med få inlägg!

HEJ


Min bildkonst uppgift. Miljökonst, hej!
Nu är jag hemma och ska nu dra ut på lenkki! Imorse regnade det ju, men nu skiner solen!
Vi hade chill skoldag med kemi, matte och jumppa, på jumppan hade vi muskel test som gick braa! Köpte nya byxor efter skolan, basic svarta jeans leggings, mina förra sprack ju! nu måste jag dra mig ut!

Fint väder


Go' Moron! Det är uuur fint väder där ute! det regnar. Men det är mysit med regn! Kom på igår kväll att jag måste fixa mina bilder till bildkonst utställningen, men orkade inte göra det då så det har jag pysslat med i morse. Nu ska jag äta frukost, päronfil med mysli haha.

grenar


Alltså fan vad jag är dålig på att hitta på rubriker, haha!
Nu tycker jag att lovet är slut, det känns som vilken som helst vanlig vardags kväll. Jag har ändrat lite småsaker i designen så jag tycker ni ska trycka F5! Blev inte några större ändringar, men lite nya färger. Imorgon börjar vi 10 som tur, skulle typ dö om jag skulle måsta stiga upp klockan 7!

Svar


Tackartackar! joo det är såhär att min mamma och pappa jobbar med att fixa mässor. De brukar resa runt nångång och se på andra mässor då fotar det oftast, sen fotar de ju egna mässorna också. Så om jag vill ha t.ex en reflexskärm så kan pappa som köpa det från jobbet fast de inte har något behov av det! Dessutom får de massor med rabatt! Men de är inte så att jag får typ genast vad som helst, hehe. De använder allting väldigt sällan så så gott som hela tiden så har jag tillgång till sakerna. Det blev ett långt svar, skulle ha varit kul om man skulle ha fått ett namn på dig också, så jag har nån aning vem som läser min blogg!

Skog


Tycker att den sista är rätt cool när skärpan är så långt bak att bilden ser suddig ut! ;)

Känns så härligt när man har kunnat springa barfota hela dan och sen när man snabbt smyger till duschen förbi mamma så att hon inte ser att man har helt svarta fötter. När vattnet blir helt svart av allt smuts då känns det som sommar!
Nu blir det kemiläxa, imorgon tillbaka till skolan JEEEEEI!!!! not

SOL


Helt underbart väder så den största delen av dagen har spenderats ute! Hoppas att vädret håller sig såhär men mamma sa att det kommer vara typ 5° på 1 maj, det va skitväder också förra året! Men jag håller tummarna uppe! Nu ska jag dra ut på trambolinen igen! x))

Härlit väder!


Har lite mysiga skogsbilder som ska redigeras men vädret är för fint för att sitta inne! Så nu ska jag dra på mig shorts och en topp och dra ut på trambolinen. Idag måste jag också laga mat eftersom vi hade hyckla läxa att göra det, smått kul! Njut av vädret allihopa!

Man lyckas nog


Lillbrorsan!

Har fixat lite med designen och av nån anledning så blev plötsligt menyrubrikerna mindre och jag har försökt allt för att få det tillbaka men ingenting funkar! Usch va störande men nu ger jag opp för dagen och försöker igen imorgon! Imorgon är det sista lov dagen och sedan tillbaks till skolan, hyi ja is inte tänka på det! ha de bra x))

kul dag!


ph: madde!
Grymt kul dag med Maddekladde! Har nu en ny header och profilbild både på bloggen och på facebook, fotade madde också dom bilderna finns på facebook och hennes blogg, jag är för lat för att ladda upp de, höhö! Sitter här och äter ett mingong ägg och fixar lite småsaker med designen. För Madde har hela min meny hoppat längst under alla inlägg, allting ser helt normalt ut för mig, kommentera om det har hoppat ner för er!

träd


Ska vara me Madde snart. Vi ska fota nya facebook profilbilder till varandra och sen måste jag ha en header! Hade ju en bild men den e goone. :(( Vädert är underbart så nu ska jag inte längre sitta här inne!

Morgon



Den här morgonen ska jag börja med en spring runda och sen får vi se vad jag hittar på! Vädret är superfint så här inne orkar jag inte sitta. Är det nån som har tråkit så är de bara att ringa mej, jag är frivilig underhållare, ööh :D

Påskbrasa


Väldigt häftig påskbrasa med massor av rök! Det var riktigt mysigt med en stor brasa och underbart väder, grillade korv i glöden och blåste såpbubblor! Träffade mina kusiner och minstingen hade dom största ögonen jag sett, sött! Spelade spel, var på upptäcksfärd i jungeln och åt choklad ägg, proffsit! Var en snabb sväng till villan före och vi var sådär proffsiga att vi bara körde för fullt över all snö på den smala villovägen, trodde vi skulle åka i diket! Nu blir de lördags mys..

Molnmolnmoln


Tog domhär bilderna från fönstret vid hotel rummet! Oredigerade, fick olika nyanser på himlen med hjälp av filter.
Det sku sitta fint med lite kommentarer, det gör mig alltid på bättre humör! Nu ska jag gå och ta persika pajen ur ugnen och sen ska vi väl snart dra till villan, kameran hänger med som vanligt.

Bilder på väg


Nu håller jag på att mata in bilder i Iphoto och ska börja redigera! Idag ska jag till villan en sväng och sen till mommo och moffa! Mina kusiner från Jämsä har kommit dit och det var ett tag sen jag träffade dom sist! Det blir det traditionella påskbrasa också, men nu före jag ska börja redigera bilder måste jag paketera in lite presenter till små kusinerna (inte småkusiner utan små kusiner (?)) höh.

Trött tjej här hej!


Den här dagen har bara runnit iväg och just nu är ja så trött att jag tror jag somnar om 2 sekunder! Har varit riktigt lat idag, det är ju lov så man får ju vara lite (mycket) lat! Borde dra in bilderna som jag har tagit i datorn, men just nu är jag i alla fall alltför trött. Mina älskade carlings byxor sprack buhuu, måste ha ett par nya nu! Öhm, det kanske låter som om jag är liiite trött, nu ska jag dra i säng innan det bilr värre!

Hemmaa


Tycker om bilden, hih.

NU är jag hemma! Det var riktit mysit att vara borta lite och nu är det ju ennu flera dagar kvar av påsklovet! Jag har ätit massa god mat, simmat, fotat, ägit ut Daniel på pingis och punktpunktpunkt! Känns shönt att komma hem till detta underbara väder så när jag ätit något och tittat på det nyaste avsnittet Vampire Diaries drar jag ut på den stekheta trambolinen med nyaste frida!

Removed

Just nu är jag ju inte framför datorn utan nån annanstans :D.
Bjuder på denna underbara låt av shöna Billy Burke! Billy Burke spelar ju Charlie Swan, Bellas pappa i Twilight filmerna och låten kom ut förra sommaren då när jag ennu var GRYMT galen i Twilight och kollade alltför många twilight-bloggar. Efter att ha sett låten på x-antal bloggar lyssnade jag på den tillslut. Gapade genom hela låten och fick rysningar över hela kroppen! Jag tycker han är så cool i musikvideon, vem vill inte ha en sådan pappa? ;D

-


Joo, ja vet att man inte ska fota solen rakt på men jag kan inte låta bli!
just nu är jag nog nånstans och har det kul, undra vad jag gör? Det skulle vara coolt om man kunde se framtiden, fast läskigt! Jag hoppas att ni alla njuter av er ledighet, det gör nog jag (haha). Vi hörs!
Fan vad svårt det är att skriva tidsinställda inlägg!

I Follow You


Denna låten har suttit i mitt huvud så gott som hela dagen, älskar låten men musikvideon är väl smått creepy!

Köpte maassa godis till filmen och det var riktigt mysit, höh. Tycker att Red riding hood är en riktigt bra film, lätt sevärd! Fast tyckte ju att det var lite sorgligt när Billy Burke dog, haha, älska honom. Alltså har jag inbilla mig något eller har den fått dålig kritik, jag tycker den var helt ur bra! Jag tänkte att det inte alls skulle vara som rödluvan på det sättet men det finns likheter som jag tyckte va kul!

Nog om det. Imorgon på morgonen så ska jag dra iväg till ett badhus med familjen. Är där tills fredag så jag tidsinställer några inlägg och så kan jag ju mobilblogga när jag äntligen kommit under fund med hur man gör det!

Outfit


Mina älskade shorts är från topshop och den mintgröna blusen från Gina! Ignorera att kvalitén suger.

Om en stund ska jag hoppa i bilen och dra iväg till stan med Mia. Det blir lite vimmel på stan före bion och jag ska köpa maaaassa godis till film myset! Vi ska se Red Riding Hood, hoppas den är bra, hehe!

PÅSKLOV


Tjaloj! Jag säger att det var smått chill dag idag engelska och modda, sedan hem! Inte mig emot att vi sluta två timmar tidigare! Nu är det påsklov och jag kommer mesta av lovet vara hemma. Ikväll blir de bio med Mia och annars bara chill. GLAD PÅSK ALLIHOPA!

Kossa


Tyckte först att bilden inte var så värst fin, men eftar att jag kollat på den några sekunder så blev den snygg. Jepp jag gillar himlar och moln!

Efter en powerwalk och dusch började jag städa rummet. Har på några dagar samlat ihop typ halva min garderob på golvet/sängen/överallt! Fick inte in mer kläder i min garderob så jag har rensat bort lite gammalt skit och vet ni vad jag hittade? Mina älskade ko-strumpor, fast ena kossan har tappat örat :( Så nu sitter jag här och myser i mina ko strumpor! Blä kom just på att vi hade modda läxa dit for det mysiga!

Kom på att jag ju har visat vad jag beställde från topshop och kan säga att allting är mycket finare irl! Fast jag blev lite besviken på fjäderörhängena trodde fjädrarna skulle vara större och själva örhänget längre, fast di är endå sjukt najs!

Wohoo!


Dagens outfit!

Är på ur gött humör! När jag sitter och glor på gossip girl så frågar pappa om jag sett paketet som har kommit, och då springer jag ut till halen och river upp paketet (okej liten överdrift nog)! Och GUUUUUUUUUUD jag älskar sakerna som kom från topshop, och de proffsiga är att allting passar perfekt vilket ju kunde ha vari smått oproffsigt om man skulle ha måsta skicka tillbaka till England! Ska visa allt senare, nu ska jag dra ut på lenkki!

Who's laughing now

God morgon alla fina! Ska dra mig iväg till skolan snart det blir riktigt chill dag: kemi, matte och jumppa! Sen efteråt är det disco möte. Nu ska jag lyfta röven från stolen och dra mig iväg, hörs!

Jessie J - Who's Laughing Now!

MINE


Halooo! Mitt huvud faller snart i bordet, är så ur trött! Bildkonsten var rätt kul, ritade (surprise) och fortsatte framkallningen! Trögt arbete.. Nu ska jag städa lite mitt rum ser så hemskt ut, men jag hinner nog inte så långt innan jag plumsar i sängen, vill sovaaaaa!

;P


Hejsan sveisan! Tråk måndag idag, fast skolan gick riktigt snabbt fast vi hade lång dag. Biologi provet gick i alla fall bra och jag är på topp humör! Solen skiner så jag ska dra iväg och fota snart, sen är det bildkonst så många bilder hinner jag inte knäppa. Jag har kommit med i en fotoklubb, wihoo!! Skit najs ska nu i alla fall se så att ebba också joinar i kulbben, ha det bäst flodhäst!

himlen är blå


Oredigerad!
Nu orkar jag inte läsa ett dugg till biologi, såklart så har ja ju andra tråkiga läxor, bläbläblä! Smått tråkigt nog..

Min själ


På första bilden: Munamies Andra bilden: Min själ knäck!

Va kul men Mia och Clara, gick omkring och gorde inte så mycket. Åt glass, smakade på massa goda provsmaker och kollade lite omkring! Jag letade efter min älskade bebis knäck och hitta sedan till slut. Har bara ätit ena så nu har jag två stycken jag kan mumsa på medans jag övar på biologi prov som vi har imorgon. Blää jag har ennu inte öva nå!

söndag


Vaknade i morse till att brandbilar tjuter nånstans i närheten. Inte tänker jag mer på det fören lillbrorsan sådär snikit kommer in i mitt rum och säger att grannarnas hus brinner. Missar när dom snygga brandmännen släcker elden och hinner endast se när dom rullar ihop alla slangar. Det var inte någon stor brand har inte ens sitt skadan, det syns inte från vårt fönster. Nå jag tog en härlig spring runda och hoppade i dushen. Ska dra till stormässan i botni hallen idag med Mia och Clara. Det är något man blir tvungen att göra när båda föräldrarna har fixat mässan, fast inte har jag något emot det heller!

Love is evol spell it backwards i'll show ya

Eminem - Space Bound

I'm a space bound rocketship and your hearts the moon
and i'm aiming right at you, right at you 
250 thousand miles on a clear night in june
and i'm aiming right at you, right at you, right at you

FOTO


gammal bild!

Väldigt trög dag blev dehä nu. Jag har fotat lite självporträtt och tänkte nu fa på en lång fotorunda dit ut, jag ska fråg om Madde joinar! Senare kanske jag fotar lite vattenbilder elr nå sånt!

trög


smått färdigt!

Alt för trög morgon klockan är ett och jag sitter fortfarande i pyjamas! Jag tycker inte om att kasta bort dagarna så nu ska jag klä på mig och dra ut och fota. Sen får jag bara hoppas att Emilia svarar i telefon nån gång så jag inte behöver vara ensam hela dan!

Utmanad

Jag blev utmanad av Madde och ska nu berätta 8 saker om mig själv sen ska jag utmana 4 stycken!

1. Jag börjar hur lätt som helst att gråta!
2. Jag är väldigt dålig på att prata och hitta på samtalsämnen.
3. Förr var jag ur galen i Twilight så det inte gick en dag utan att jag kollade minst 5 twilight-bloggar och läste hela tiden böckerna!
4. Jag älskar djur!
5. Jag är väldigt dålig på sånthär!
6. Min absoluta favorit låt är The Bravery - Ours för jag har så mycket härliga minnen med den!
7. Min nya grej som jag gör hela tiden är att virka!
8. Jag följer tre TV- serier: The Vampire Diaries, Gossip Girl och Glee!

Jag utmanar: Alma, Heidi och satan alla har redan blivi utmanade så de blir två iställe för fyra!
PS. 5. jag suger värkligen på sånthär!

Rosett


Ikväll har jag på mig denna tunika från jim&jill älskar ryggen på den!

Jag har lite tid nu innan jag ska cylka iväg till johanna men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det blir väl dedä basic läsa bloggar lyssna på musik ovs. Nu ska jag fortsätta diskutera Med Madde att det visst är helt normalt med att lämna ett litet (stort) meddelande till Emilia!

Smått proffsigt


När Emilia inte har nån telefon och hon är på grön flagg möte så kunde vi ju inte annat än att skriva en lapp och hänga upp den vid kläderna! smått proffsigt!

Japp drog till stan med Aurora efter skolan och mötte sedan upp Emilia haha. Köpte ett nagellack, en present till Jojjo och var nära på att köpa en vikrad väst, men jag har laga köp förbud på mig själv eftersom jag just köpte kläder från topshop för 140 pund! NU ska jag kolla på Nyaste vapire diaries avsnitte så stör mig int!

15.4


fredag!! Jag var konstigt pigg i morse, med tanke på att jag vaknade 7.15 och blir säkert ennu piggare när jag cyklar till skolan! Känner mig sådä smått proffsi att efter denhär dan så har jag de fem senaste dagarna cyklat över 30km! hehe. Ska efter skolan till stan med nå människor för jag måste köpa en födelsedags present till Jojjo sen senare är det ju hennes fest!

sol.


Ur kul me dans, vår vårfest dans är hur humor som helst! Nu ska jag ta en päronfil med mysli och mysa med ett gott avsnitt gossip girl! imorgon freda och gaaah va jag har längtat! Chill dag, johannas fest och det bästa av allt ett nytt avsnitt Vampire diaries! Jag är smått beroende.

xxx


Dethär har jag haft på mig idag!

Tråkig och jobbig skoldag fast vi hade textilslöjd så det gjorde dagen bra. Stack till stan snabbt efteråt med Emilia och Madde, åt glass i solen och cyklade sedan hem! Riktigt snart ska jag iväg till dansen, myysit!

HEJ.


Hej halo! Ingen kunde vara tillslut så jag fotade lite självporträtt, men jag tyckte det var tråkit så jag for ut och fotade istället. Har tagit 3 bilder till bildkonst uppgiften fast jag ska ta fler! Oops jag sku ju fixa en header men jag har inte min header bild just nu så jag ska försöka fixa den till imoron! Har inget mer att göra idag så nu blir he gossip girl!

Mellanmål


Alla vill ju veta vad jag äter till mellanmål, så där har ni en vacker bild också! Men ur mumsit med päron fil och mysli! Tänkte ju fota med Ebba men de blev nu inte riktit av p.g.a tidsbrist och tråk väder men nu istället ska jag kanske vara med Emilia! Tänkte nu fara ut och fota lite jag har en bildkonst foto uppgift som jag måste göra, fast det är väldigt tråkit väder som sagt!

Onsdag


Dethär är sista bilderna från mitt lilla bildlager, men de gör inget för idag ska jag fota med Ebba! Fast vi måste kolla med vädret det är riktigt grått nu. Nu ska jag fixa håret, sminka mig och sen cyklar jag till skolan. Vi börjar 10.20, snacka om härlit! Ha en bra dag!

Vi alla älskar Maddes skor!


Om jag nu sku orka lyfta röven från skrivbords stolen och göra nåt mer vettigt än att sitta vi datorn, så sku de ju vara bra. Ska kolla igenom engelska nu, så jag int e helt ute imoron! KRAM TI ER ALLIHOPA!

Kissekatter


Madde föredrar kissekatter, men jag tycker nog att det är videkissor! :D

Sitter bara här och redigerar bilder och läser bloggar! Har engelska prov imorgon som jag måste öva på, men det orkar jag inte med just nu. Tråk väder där ute hade tänkt att jag skulle ut och fota sol ned gången men man ser ingen sol, blää det får bli nån annan dag!


Bild


Helt sådä randomt tagen bild men tycker den är smått cool när solen speglas i vattnet!

Kort skoldag idag kemi, matte och hälsopromenad! Cyklade hem och nu ska jag ut och powerwalka eller springa. Vet inte riktit vad jag ska hitta på idag när det är molnigt och tråkit, men jag kanske hittar nåt kul att fota, vi hörs!

Förresten har nån några bra låtar på lager så tipsa gärna till mig! Min spellista är rätt tråkig nu!

Moln


Känndes helt ur skönt att cykla hem i den varma kvällsluften och solen som sakta går ner..  Gud vilken bra poet jag är! Nu ska jag bara lägga mig på nån mysig plats och läsa frida, imorgon börjar jag 10 proffsit!

Mobilblogg!

Hej, sitter hos fammo nu och bara int gör nå! Alltför lång och tråkig skoldag men nu snart e de bildkonst. Går int att ladda upp nå bilder så sådä smått tråkit inlägg, snälla blogg.se app kom nuu! Vi hörs senare!

Fjäril


Igår när Madde och jag vandrade hem till mej stötte vi på denna lilla fjärilen mitt på gatan. Vi båda satte oss ner och tänkte hur sjukt ut det egentligen såg ut, fota nån asfalt! klicka på miniatyr bilden längst ner i inlägget för att se! Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen först skola och sedan bildkonst jag kommer inte fara hem emellan och har inte tillgång till dator, men nu entligen har jag kommit underfund med hur man kan blogga från iphone! Så jag kommer mobilblogga, skulle annars vara så tråkit att inte hinna blogga på hela dan eftersom jag säkert är hemma nångång halv 9!
Fjäril foto:

Från Topshop


Detta har jag nu klickat hem från topshop! Älskar allt specielt shortsen och klänningen och örhängena! Fjäder örhängena är 21 cm långa, älskaa! Nu tar de ju ett tag tills dethär kommer orkar inte vänta! Designen är nu någorlunda på plats ska fixa en header också. Har varit en alltför chill dag nu måste jag fota nånting så att jag inte helt tappar vettet!

BLÄÄÄÄ


ÅÅÅÅÅÅÅÅH, menyn har hoppat ner och jag får inte upp den på något sätt! Allting ser väldigt roddigt ut nu men stå ut, jag fixar hela tiden!

söndag


PH: Madde
Go' morgon! Jag börjar morgonen med en jogging runda och sen får vi se vad jag gör, blir säkert bara hemma dag! Solen skiner och himlen är helt blå, kanske hittar jag nånting att fota? Nu ut!

I whip my hair back and forth!


Var helt ur kul med Madde, fota, fota och fota! Fler bilder som jag tog av Madde finns på hennes blogg! Jag skrev en låt också idag, den inehåller fyra hela ord och jag kom på den när Madde steg i hundskit. Du steg i hundskit, är orden, visst fin låt! Imorgon ska jag beställa kläderna från topshop, har nästan bestämt mig nu! Och förresten det kommer en ny design, riktigt snart!

madde gästbloggar!!

HEJ ALLA SMÅVÄNNER! passar på att bloggrejpa fannyyy, hihihi! vi har yrat omkring på en äng i över en timme  o fotat en massa mysiga bilder, superskoj asså!

Med kärlek...
DU STEG I HUNDSKIT MADDE





Skor


Dessa snygga skor köpte jag, från cipcap och 69€ kostade dom! Va riktigt kul på stan, och jag lyckades hålla mig från att köpa allt över allt! Måsta beställa kläderna från topshop snart så jag inte går och köper massa kläder före det. Madde kommer hit snart, vi får fylla på mitt fotolager som är så tomt så!

LÖRDAG


Har varit smått trög denhär morgonen men nu ska skärpa mig! Jag har smått bildbrist men jag har inget att fota heller, så nu får ni stå ut med mina arkiv bilder! Ska till stan till klockan ett med Mia, ska kolla lite på skor och sånt, ska försöka att inte köpa alltför mycket, ska ju beställa kläder från topshop snart!

KUL


Andra bilden är väl lite för seriös!
Gud va kul kväll! Åt pizza, chips, godis och massa annat gott så man sprängdes. Vi dro ut på gatan och va smått galna, solen sken och ja tycker Mia va smått konsti som tyckte att de va varmt när hon sprang runt utan jacka! Alla va väl endå smått konstiga! Fick jätte fina presenter så tack gollungar! Ja måst fråga Emilia om några bilder sen, hon tog såååå fina bilder, hahahahaha.

Gaaaap


Försöker för fullt lyfta upp hakan från bordet men det går inte så bra.. Dog lite smått av det nya Vampire Diaries avsnittet!
Det var riiiktit shön skoldag huslig ekonomi och engelsaka sluut! Drog till stan med shöna människor och så köpte vi milkshake och satte oss på frihets statyn och njöt av vår lilla veckosluts frihet! Kollade lite på skor och sen så cykla jag hem, för Mia och Clara sku göra nåt väääldigt hemligt.. Ikväll kommer shöna människor hit å min födelsedags fest! :))

Imorgon är det fredag


Imorgon kommer dagen jag väntat på väldigt länge. För i morgon så kommer *trumvirveeeel* THE VAMPIRE DIARIES tillbaka. Eller inatt egentligen, men jag ser det inte förren imorgon! Dessutom har vi vääärldens härligaste dag huslig ekonomi och engelska sen slutar vi, det byter ju period imorgon så därför. Men nu ska jag kolla färdigt kläderna från imorgon!

outfit


Kofta & Byxor carlings, topp mango, scarf & armand födelsedags present!
Helt okej dag förrutom hissa provet. fem sidor långt hemskt hissa prov, hoppas att jag får en åtta! Efter skolan hade jag utvecklings samal, lika tråkigt och inte specielt som vanligt! Snart dans och efter det ska jag och handla till min födelsedags fest imorgon!

Torsdag


Blir mycket bilder från arkivet nu, men det är ju bättre än ingenting! Steg just upp, och äter nu frukost, naturell yoghurt med jordgubbar! Det är ganska grått ute skulle vara mysit med sol när man cyklar till skolan.. Okej nu ska jag nog dra bort mig från datorn och laga mig färdig!

Promenad


Såhär såg min promanad ut, har en ny bästa vän mobilkameran! nedå, men bra att ha när man inte orkar dra med sig kameran! Orkade läsa lite hissa och måste läsa lite nu. Imorgon börjar vi 09.45 och jag ska göra nånting som jag inte gjort på väääldigt länge nämligen cykla till skolan! Har ju inte cyklat sedan, ähh ja vet inte men det är väldigt länge sedan i alla fall!

Humöret kan inte bli sämre

Vet nån dendär känslan när man bara måste göra nånting men har inte lust att göra nånting, exakt så känner jag mig nu. Jag borde öva på hissa prov men jag har INGEN motivation, inte har jag nån lust heller. va fan ska jag göra? Jag sku kuna fota och jag vill fota med det finns ju fan inget att fota, ute är det ju så jävla tråkit också. Jag tror jag far ut lite kanske blir jag på bättre humör då..

Onsdag


Såhär såg det ut när jag gick till skolan i morse och när jag gick hem så sken solen! Var på vääldigt dåligt humör i morse men när jag kom till skolan träffade jag alla sköna människor och blev på bra humör! Ska läsa hissa nu, det är för trååååkit nån som har nåt tips hur man får motivation?

102


Vacker telefon kvalité men jag tycker att kameran på bilden är så cool. Kameran är inte någon nyhet precis, den är 102 år gammal hur häftigt som helst! Försöker läsa på hissa man det är så tråkigt ska kolla ett avsnitt gossip girl så blir jag säkert lite piggare, efter det tillbaka till hissa boken!

Fin rubrik


Tröja Gina, Byxor carlings, halsband gammaaalt, armband lindex, örhängen vero moda.
Det var vääldigt chill dag, engelska bara nå pälpättää, biologi tråk prat plus film och hälsokunskap springandes omkring i skolan för att hitta ett fungerande film ställe! Ska slänga i mig några smörgåsar nu och sen ut och springa, solen skiner och snön bara smälter härligt!

S-O-M-M-A-R


Bilden är tagen på sommaren, vill ha sommar nu! och så vill jag ha till baka min ipod classic, men det blir nog svårt att återuppliva den ur döden.. Solen skiner och jag är på gott humör fast det skulle sitta fint med några timmars sömn ennu! Vi har riktigt kort dag idag vilket jag tackar för, så när jag kommer hem kanske jag fotar lite självporträtt elr nåt annat kul! Nu frukost.

Check it out!

Det var helt kul på bildkonsten han vara en stund i mörkerrummet och framkalla vääldigt lite. Ska öva på hissa prov i kväll, favorit ämnet ju, not! Denna låten är bara för bra, hehe. Vi dansa till den på dansen förra gången och de va ur kul, check it out!

behöver bilder!


Jag har vääääldigt få bilder på lager, okej jag har inga bilder på lager och problemet är att jag inte har någon inspiration. Jag skulle säkert hitta på något men jag hinner inte fota i alla fall inte idag eftersom jag har bildkonst meen det kommer det kommer.. Det har regnat idag är jag den enda som tycker regn är mysigt? älskar när man är på villan på sommaren och kan höra hur det droppar på plåttaket, mys! Nu ska jag äta något för jag far till bildkonsten!

Anna #3


Kul att denna födelsedagen slutas med prov pluggning. Imorgon är det rella prov eftersom jag var sjuk förra veckan och på torsdag historia prov, vilket jag ska börja öva på i tid! Har haft en enormt kul dag, men jag har ett liiitet problem. Ska ju beställa kläder från topshop men har ingen aning om hur jag kommer lyckas välja ut plagg utan att köpa upp hela butiken.. dagens problem, haha.

3.4


Två normala webcam bilder på mej å Anna!
Ur kul kväll igår med god mat och gott sällskap! Idag kom mommo och moffa hit också och vi åt riktit god choklad tårta! Fick 100€ plus 100€ att köpa för på topshop, ett fint armband, en snygg scarf och mer! Är riktigt trött nu men jag kanske blir lite piggare efter en joggingtur, vi hörs!

Kvällens


Ändrade mig sen och ikväll kör jag istället på topp från H&M, jeans shorts som jag själv fixat av ett par byxor, halsband som jag fått för länge sen plus massa armband! Ibland gillar jag mitt väldigt självlockiga hår och idag lämnar jag det precis som det är! Riktigt snart kommer gästerna hit och då blir det mat, är helt död bara jag tänker på hur jobbigt det var att fixa allt. Kommer knappast blogga mer idag och inte heller imorgon när mommo och moffa kommer hit och vi äter tårta! Imorgon fyller jag 14 år, grattis till mej! :D

Paus


Nån favorit av bilderna åvan? min är nog andra!
Liten paus från all matlagning nu. Grekiskt tema grekisk mat vår meny består av grekisksallad, grekiska köttbullar, rotfrukter och nåt ur mumsit bröd! Vi ska också klä oss i grekiska/sommar kläder men för min del blir det inte nå mer speciellt än en tunika, visar senare! Nu ska jag börja baka bröd!

No comments


Kom just ur duschen och nu ska jag lägga på lite shön musik och städa rummet! Ikväll kommer ju Anna och hennes familj hit och vi ska ha en liten grekisk kväll med grekisk mat och mamma mia filmen! För på sommaren åker vi dit tillsammans och vi ska faktist bo på grann ön till den ön där mamma mia är inspelad, hur kul som helst! Okej men nu rumstädning!

,


Efter tre gossip girl avsnitt är jag helt ur trött. Lyckades inte lura någon idag men nästa år, mohahahaaa! Kom just på att jag vill fixa om designen, ska se om jag hinner pynta lite imorgon! Nu ska jag krypa under täcket och drömma mig bort.. :D

Dagens


Tröja: Monki, Byxor: Carlings, Halsband: Lindex, Örhängen: GinaTricot, Ring: JC
Väldigt höh outfit bild knåpade bara ihop nånting! Nu är det färdigt handlat och imorgon är det bara att laga all mat. Vill se på nån film nu men jag vet int vilken! skulle vilja se no strings attached men känner mig så dum om jag sitter här och skrattar för mig själv! Kommer jag inte på nån bra blir det väl vampire diaries eller gossip girl eller glee, haha!

Anna #2


1 April idag! har ni lyckats lura någon? Jag har inte lyckats ennu i alla fall. Vi försökte på hälsokunskap timmen att lura Tommy men det slutade med att dom flesta fick en vacker röd fläck på wilma! Han tyckte inte det var alls kul.. Men jag ska försöka men lillebror jag har lagat tvål och salt på hans tandborste så i kväll är det kul att borsta tänderna! Snart ska jag dra till butiken med mamma vi ska handla inför min födelsedags fest med släkten!