Mitt rum

Om ett par timmar kommer kusinen Heidi och hennes familj hit! Det har väl blivit en tradition att de kommer hit på nyår. Kul blir de, har int träffa Heidi på en evigheeeeet!
Nu till saken: Mitt rum! Det är BÄSTBÄSTBÄST (okej de kunde vara lite större men ändå!)

Ennu en gång så önskar jag er ett riktit
GOTT NYTT ÅR!

2010

2010 i korthet!


Köpt

Hej! Jag har haft fullt upp så jag har int hunnit blogga men nu du! Igår blev det tapetsering som blev suuuuuuperbra, imorse kom min nya säng så jag har möblerat om och fixat massor, hur det blev visar jag imorgon! Ida hann jag även till stan en sväng och så blev det slalom åkning på öjberjet med Mia! Kul vade ju! Jag lova ju visa va jag köpt och nu blev det lite fler grejjer!Tapetsering

Snart ska jag tapetsera måste spackla för några hål i väggen först men sen! måste även köpa en ny säng idag nånstans måst jag väl sova! ;)
orkar int leta upp nån bättre bild :D

<3

Va kostit kul på stan idag med Mia. Vi gick omkring och skrattade för att det var så tråkit (?) normalt eller? ;D Nå kul va de, kom hem med två stycken tröjor som jag visar imorgon! Tog lite självporträtt men gick inte alls bra, haha. måst försöka pånytt nån annan dag men imorgon blir det tapetsering!

LÖÖVE

Go' morgon

Goooo' morgon! Den här dan ska jag värkligen inte slösa bort! Jag försökte stiga upp lite tidigare idag men nee-e sov till elva endå.. när mitt hår har torka ska jag ut och fota sen senare blir det stan med Mia! Undra hur mycket folk det är på stan, jag har en känsla av att det här kommer bli en massa köande och trängsel!


Tummeupp tummener

Jag lyckades inte med att göra denhär dan meningsfull. Tummenupp till att: Jag köpte tapeter (tapetsering på osdag!), jag har tömt och städat hyllor, städat rummet och jag har varit och kollat på en ny säng. Tummenner till att: Ingen kunde vara, slapp inte till öjberjet, vaknade så sent att jag inte han ut och fota innan det blev för mörkt (kan också berott på att jag är lite trög på mornarna!) och jag har varit allt för osocial idag!


Penna och linjal

... har jag suttit med nu ett tag. ska tapetsera min fula gröna vägg snart och imorgon ska jag välja tapet. Sen ska jag också möblera om och det är det som är det svåra. I mitt pyttelilla rum går det nästan int att flytta nånting alls!
Denhär dan var ju riktit kul hos mommo och moffa med min goa kusin Anna! Imorgon ska jag försöka hitta på nåt vettigt, kommer nån till öjberget? ;)

Vill att det blir morgon

nu är jag så trött att jag inte orkar göra så mycket mera idag (inte för att jag gjort nånting heller). Imorgon drar vi till mommo och moffa dit Anna också kommer, härlit! det känns som om de va en evighet sedan vi senast träffades fast det inte var alls länge sedan, var det faktist bara förra veckslutet? Nå avslutar denna dagen med två bilder, jag börjar själv bli lite trött på alla dessa närbilder, men kan inte få nog av mitt nya objektiv!


lat

de tre boksteverna l-a-t bildar ett ord som beskriver riktit bra hur jag har varit idag! Jag har bara njutit av jullovet, och mina presenter! fick med det mesta på bild men glömde armbandet jag fick av lillbrorsan, haha, Daniel värka ju vara så glad när han lyckades göra mig glad men sin julklapp till mig. ;)

1. Eclipse spelet! 2. Muffins/cupcakes bakbok! 3 Mobilställning! 4. Stabilon och lillamy häfte! 5. Taylor Swift Speak now skivan (både Deluxe version och vanliga)! 6. Goodiiiiis! 7. 2 st marimekko handukar! 8. Parfym! 9. Tvålar, Body lotions och sånt! 10 Pyjamasbyxor! (måst bara hitta en tröja till byxorna!)


Det var inte allt utan fick också en härlig kamera ryggsäck, se va fint jag ordant!
Och sen har jag sparat det bästa till sist...

IPHONE 3 OCH HÖGTALARE!!!! Jag älskar iphonen ville ha en trea och tycker den är mycket snyggare än mammas och pappas fast den är prick likadan! haha

Jag har haft VÄRLDENS BÄSTA JUL, hur var er? :)

GOD JUL

Jag ska inte nörda mig framför datorn hela dan, men jag måste ju önska er alla en riktit GOD JUL !! haha, nu har ni fått två god jul men inga jul bilder har inte precis tagit några men snart har jag nog ett par hundra, hjärtan får ni nu istället! :)

5 min

Snart ska jag fara och sova. Om exakt 5 minuter är det 24 december så GOD JUL PÅ ER !!!
Jag känner mig fortfarande som ett litet barn dagen före julafton, alltid är det ju lika spännande! XP

-21°


I'm in löööve

Imorse fick jag en tidig julklapp nämligen kamera grejjer som jag och pappa köpte för nån vecka sedan! Jag är kär i det nya objektivet och alla filter är bara underbara! jag kommer fota heeeeeela dagen!

(bilderna är bara test bilder för att visa effekterna, så ursäkta kvalitén!) :D
AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED
Objektivet är nu mitt fjärde objektiv och absolut mitt favorit objektiv! Skärpan, skärpe djupet allt är helt perfekt med det!


5 st filter + filter ställning + ringar som man lägger på objektiven för att ställningen ska hållas på. det är 3st 'landskaps filter' (gradfilter) som gör att himlen blir mörkare och marken ljusare. de är i olika nyanser (P. 121 S, P.121 M, P. 121 L) och bilderna blir genast mycket snyggare! 1 stjärnfilter och 1 bländarfilter!


Resultat:

Ingenting


landskaps filter P. 121 S

Stjärnfilter

Stjärnfilter + Grad filter P.121 S


JULLOV !!

Alltså jag trodde jag skulle dö i julkyrkan, ja mådde så skit! Nå kom hem genast och efter en värktablett blev det bra. Jag har inte orka gjöra så mycket idag, jullovet har ju äntligen börjat! Det blev väl en snabb fotorunda före solen gick ner redan efter två, men annars har jag bara CHILLAT precis som man ska göra på jullovet!

Ja vet att jag har allt för mycket landskaps bilder men ingen vill ställa upp som modell till porträtt fotografering. men imorgon ska jag väl ta lite självporträtt! ;)

22 December

22 December?! Gud va tiden går fort! Drar snart iväg till sista skoldan eller det är bara julkyrka och sen får jag jullov, härligt! Nåt som inte är lika härligt är att det är kortaste dan på året idag, usch ja hatar korta dagar!

Tomte nisse

Har varit tomte nisse i kväll och hjälpt mamma med att paketera in julklappar! Imorgon är det sista skoldan och sen börjar jullovet, det har man ju väntat på hela höst-terminen så nu äntligen! Nå före jullove börjar måst man ruttna i kyrkan imorgon...

Trött

Sitter på mammas o pappas jobb och håller på att ruttna. Ja orka int stå ute i kölden och vänta på bussen så iställe så väntar ja här i några timmar innan skolan börjar! Vi ska ut och pulcka ida på klasstimmen ryser av bara själva tanken, kalltkalltkallt! har några bilder ja kan redigera så nånting har ja ju att göra medans ja väntar på att skolan ska börja!

Nilla

Min kväll som verkade bli så menings lös blev inte det när Ebba kom hit. Tog några bilder, pratade och laga kokosbollar, mums! Sen har jag fixat julklappar och nu är det dags att fixa allt inför morgondagen, nästsista skoldan, tjohooo!
Nilla min snutteplutt!

Nu

Nu: Musik, mysigfilt och bildredigering!


Trött

God morgon! Jag har ingen aning om hur jag ska klara av denhär skoldan utan att somna på nån av timmarna! Är så jättetrött att jag inte skulle orka göra nånting. Börjar bli trött på vintern nu och längtar tillbaka till sommaren, åå va ja saknar värmen!

Milla

Är det nån annan än jag som inte kan fatta att det är fjärde advent idag? Tycker att det just var första... Hade obeskrivligt kul med Anna! Vi gjorde väl inte så jätte mycket som vanligt. Bara jätte jobbigt att stiga upp 9 imorse eftersom det var generalrepetition till dans uppvisningen, uppvisningen gick super och nu blir de att kolla saker inför morgondagen!

Fotade mina två gullepluttar idag Nilla och Milla, fler bilder kommer! på bilden Milla!


Väntar

Sitter och väntar på att Anna ska komma hit, har ju saknat min käre kusin! Ska bli kul dag!
Ska försöka hitta andra bilder, har ju bara varit vinterbilder hittils!

Kallt!

Måst vintern vara så kall? hatar kyla! Auri har knäppa frågor de har ja konstatera ida fick i mig ett gott skratt också av det, haha! Det är bara en vecka till julfaton, tiden går snabbt!

Dans är kul, inte läxor

Enda sedan jag kom hem från dansen har jag gjort läxor. Har ett modda projekt som ska lämnas in imorgon, men nu är det färdigt så nu har jag bara ett matte förhör imorgon! Usch, trött man blir på skolan, måste bara stå ut men 4 skoldagar till och sen är det jullov!

-


Nytt

första inlägget här då! Allting är ennu inte riktit färdigt med min superenkla design men snart nog! fannnyfoto fick bloggen heta för att nu blir det massa mer bilder! börjar med denna vintriga bild! :D